Trustpilot
Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: At tegne gør mig glad

At tegne gør mig glad

At tegne gør mig glad

Jeg har ladet mig fortælle at jeg smiler meget, når jeg tegner. Og det giver god mening. For lige dér, når jeg tegner - dér føles det som om at tiden går i stå og jeg åbner dørene vidt op for verden - og det er fantastisk.

Hvad er det der sker, når tiden går i stå og jeg stiller skarpt? Det føles faktisk nærmest magisk. Mine sanser skærpes - og jeg ser alt meget detaljeret. Jeg retter min fulde opmærksomhed mod et lille sandkorn i et kæmpe univers. 

Og den opmærksomhed har jeg funderet meget over. 

Det er en opmærksomhed som jeg også vender mod min søn, når jeg skal lytte til hvordan han har det - eller fx en gæst kommer på besøg i mit tegneværksted. Jeg føler det naturligt at bruge min fulde opmærksomhed. At se, lytte og lukke den person, som er foran mig, ind.

Den følelse af veltilpashed, nærvær og gensidig accept  som ofte er forbundet med opmærksomheden. Det er den følelse, som jeg gengiver i mine tegninger. 

At være til stede lige nu og her - og føle sig set og hørt. At være del af noget.

Og det er jo også det som binder os sammen som mennesker. Som familie og venner. Denne behagelige og hjemlige følelse af nærvær, tryghed, samhørighed og accept.

Alt det får mig til at smile - og jeg giver det videre. For vi skal glæde hinanden.

Pas godt på hinanden - og giv hinanden lidt ekstra opmærksomhed (på sikker afstand) i disse dage, hvor isolation og afmagt måske fylder meget.

Se gorillaungen, som får mig til at smile i videoen:
drawdoodlesstudy-shop.com/products/jeg-er-lige-her

/Bettina, tegner & blyantfilosof.

___________

Musik i video:

Solo Acoustic 3 - Jason Shaw

Read more

Hvorfor tegner jeg dyr?

Hvorfor tegner jeg dyr?

Det spørgsmål bliver jeg stillet ofte. Og jeg giver mig god tid til at svare. For det er rigtig vigtigt for mig og mit arbejde. Vi har mere tilfælles med dyr end vi måske lige tror. 

Læs mere