Mit navn er Bettina Lehmann, og jeg har siden 2015 arbejdet fuld tid med mit tegneværksted og webshop.

Jeg arbejder med det som gør mig glad

Jeg har ladet mig fortælle at jeg smiler meget, når jeg tegner. For lige dér... når jeg tegner, der går tiden nærmest i stå - og jeg kan med fuld opmærksomhed gengive verden som jeg ser den.

At få folk til at føle sig godt tilpas er min drivkraft. Min vigtigste opgave er at give dig et smil på læben ved hjælp af mine tegninger. 

Langsommelighed i en travl verden

Som senior designer har jeg arbejdet med digitale arbejdsopgaver i mange år. Men lige fra jeg har været lille, har nærvær og langsommeligheden trukket i mig.

Jeg har altid drømt om et arbejde, hvor jeg til tider kunne skrue tempoet ned - og skrue op for nærværet. Det fandt jeg i mine tegninger som skabes ved at bruge gamle tidskrævende traditionelle tegneteknikker. 

Teknikkerne kræver tålmodighed og præcision, men resultatet er fantastisk. De mange lag af blækstreger giver en detaljerig dybde, som fremhæver motivet på en helt speciel måde.

Kvalitet og miljøvenlig produktion

Ud over at få folk til at smile, så sætter jeg en ære i at kvaliteten af mine produkter er den bedst mulige! Størstedelen af mine produkter produceres af mig og pakkes i tegneværkstedet.

Det afspejler anmeldelserne på Trustpilot og Facebook. Og det er jeg stolt af.

Så vidt det er muligt, så skal produktionen og emballagen være miljøvenlig. Bestillinger produceres først, når de lægges på shoppen. Derved kan jeg undgå et stort lager og ressourcespild.

Døren er altid åben

Fra start af har jeg haft døren åben på vid gab via de sociale medier, så folk kan følge min rejse som lille dansk virksomhed.

Det er vigtigt for mig med direkte kontakt til mine kunder og følgere. De er med til at forme mine produkter og virksomhed gennem inspiration og sparring.

Mange bekendtskaber er opstået, og vi er blevet et større online fællesskab.

Jeg lægger løbende videoer og billeder op på Facebook og Instagram, så du kan træde ind i mit lille unikke univers - og lære mere om mig og mit tegneværksted. Du er meget velkommen til at følge med og blive en del af vores online fællesskab. Tonen er uformel og varm.

Mød mig i virkeligheden

Du kan møde mig på enkelte design- og julemarkeder i Danmark, hvor du kan se tegningerne helt tæt på.

Tidligere var det også muligt besøge mit tegneværksted i TIVOLI i København. Det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt, men måske kommer jeg igen på et tidspunkt.

Butik og tegneværksted i Karup

Hvis du kommer til Midtjylland, så er du meget velkommen til at kigge forbi min butik i Karup. Der er åbent hver onsdag 14-18 og ellers efter aftale.

Tegneværkstedet, Draw Doodles Study
Bredgade 6
7470 Karup

Kig forbi! Det er så hyggeligt med besøg!

 

De bedste hilsener
Bettina & alle dyrene ✍🏼❤