Mit navn er Bettina Lehmann, og jeg har siden 2015 arbejdet fuld tid med mit tegneværksted og webshop.

Jeg arbejder med det som betyder noget for mig

Jeg har ladet mig fortælle at jeg smiler meget, når jeg tegner. For lige dér... når jeg tegner, der går tiden nærmest i stå og jeg kan med fuld opmærksomhed gengive verden som jeg ser den.

At få folk til at føle sig godt tilpas er min drivkraft. Min vigtigste opgave er at give dig et smil på læben ved hjælp af mine tegninger. 

Langsommelighed i en travl verden

Som gammel designer har jeg arbejdet med digitale arbejdsopgaver i mange år. Men lige fra jeg har været lille, har nærvær og langsommeligheden trukket i mig.

Jeg savnede et arbejde, hvor jeg til tider kunne skrue tempoet ned og skrue op for nærværet. Det fandt jeg i mine tegninger som skabes ved at bruge gamle traditionelle tegneteknikker. 

Teknikkerne kræver tålmodighed og præcision, men resultatet er fantastisk. De mange lag af blækstreger giver en detaljerig dybde, som fremhæver motivet på en helt speciel måde.

Kvalitet og miljøvenlig produktion

Ud over at få folk til at smile, så sætter jeg en ære i at kvaliteten af mine produkter er helt i top! Det sikrer jeg ved at størstedelen af mine produkter produceres af mig og pakkes i tegneværkstedet.

Det afspejler anmeldelserne på Trustpilot og Facebook. Og det er jeg stolt af.

Så vidt det er muligt, så skal produktionen og emballagen være miljøvenlig. Bestillinger produceres først, når de lægges på shoppen. Derved kan jeg undgå et stort lager og ressourcespild.

Døren er altid åben

Fra dag 1 har jeg haft døren åben på vid gab via de sociale medier, så folk kan følge min rejse som lille dansk virksomhed.

Det er vigtigt for mig med direkte kontakt til mine kunder og følgere. De er med til at forme mine produkter og virksomhed gennem inspiration og sparring.

Mange bekendtskaber er opstået, og vi er blevet et lille online community.

Jeg lægger løbende videoer og billeder op på Facebook og Instagram, så du kan træde ind i mit lille magiske univers - og lære mere om mig og mit tegneværksted - og følge med/blive en del af vores online fællesskab.

Mød mig i virkeligheden

Du finder mig på flere forskellige markeder året rundt i Danmark, hvor du kan se tegningerne helt tæt på. Det er også muligt at se mine tegninger komme til live i TIVOLI i København okt-dec, hvor jeg har et lille tegneværksted. Grundet corona-situationen er min bod i TIVOLI dog sat på standby ind til videre.

De bedste hilsener
Bettina & alle dyrene ✍🏼❤