En fingeraftryksplakat giver dig mulighed for at fejre alle livets begivenheder på en unik og personlig måde.

Min mission er, at plakaterne skal være med til at danne ramme om et særligt øjeblik og som skaber et minde, som kan hænges op og nydes i mange år. 

Hvert motiv er skabt med øje for, at der skal være en plakat, der passer til lige præcis den eller de, som plakaten omhandler. Uanset om det er et bryllup, en konfirmation eller en fødselsdag, kan plakaterne fange essensen af det særlige øjeblik og forevige dagen på en udtryksfuld og farverig måde.

Et minde som gave

En fingeraftryksplakat er den perfekte gave at give. Ikke nok med, at den er et godt minde, så er den personlig og viser, ved valg af motiv og farver, at man har tænkt på modtagerens personlighed med lige præcis den gave.

Hver streg og detalje er udført med omhu og præcision for at skabe et kunstværk, der vil være en evig påmindelse om de øjeblikke, der betyder allermest.

Til Studenten

Fejr dagen og gør den ekstra speciel ved at forevige studenterfesten med en fingeraftryksplakat, som vil vække glade minder.

Find studenter motiverne her

Bryllup

En unik og personlig gæstebog til bryllupet, som vil bringe smilet frem i mange år. En fingeraftryksplakat er mere end blot dekoration, den bevarer de mest dyrebare øjeblikke.

Bliv inspireret til brylluppet

jubilæum

Har din kollega jubilæum eller går måske på pension? En sådan anledning giver tid til at reflektere over årene. Sig tak for de gode minder med en fingeraftryksplakat, som ærer de særlige stunder.

Find det helt rigtige motiv her

fødselsdag

Overrask fødselaren med en fingeraftryksplakat og gør dagen ekstra særlig. Saml alle gæsterne og lad dem sammen forevige dagen.

Se alle fødselsdags motiverne

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvilket motiv du skal købe, eller hvor mange fingeraftryk det kan indeholde, så kontakt mig gerne. Jeg hjælper med alle spørgsmål, så du er sikker på at købe den helt rigtige fingeraftryksplakat.

Kontakt mig her

Når to liv forenes

Bryllup

Et bryllup er en fortryllende dag, som man ville ønske kunne vare evigt. Minderne kan I heldigvis forevige med en unik fingeraftryksplakat, som I kan hænge op og nyde som et personligt kunstværk.

Et nyt familiemedlem

Barnedåb

Fejr starten på livet med de vigtigste mennesker. Et minde, hvor man kan glædes ved at se, hvor mange der har fulgt en igennem livet. De farverige fingeraftryk vil samtidig give børneværelset liv og glæde efterfølgende.

Gør dagen speciel

Fødselsdag

En rund eller halvrund fødselsdag er en særlig begivenhed at fejre. Vis fødselaren, hvor meget vedkomne er elsket, ved at overraske med en personlig fingeraftryksplakat. Den vil blive værdsat i mange år!

En ny tid i vente

Student

Man bliver kun student en gang i livet. Det er en stor begivenhed, som markerer et nyt kapitel i livet. Forevig de gode minder med klassekammeraterne med en plakat, som kan hænges op og spræde glæde.