Trustpilot
Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: H. C. Andersen t-shirts

H. C. Andersen t-shirts
t-shirt

H. C. Andersen t-shirts

To motiver fra min H.C. Andersen-serie er en del TIVOLI-hotellets uniform denne sommer (2018).

Det har været en sand fornøjelse at lave et samarbejde med TIVOLI-hotellet omkring noget lidt ekstra til deres personales uniform.

Jeg har fået produceret t-shirts med "Den lille havfrue" og "Den tapre tinsoldat", hvilket har været en hel ny udfordring for mig, men det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal have trykt motiver på tekstil.

Det vil være muligt at købe t-shirt med samme motiver i Tegneværkstedet i oktober/november i TIVOLI.

Read more

Samarbejde med ZOO.
zoo københavn

Samarbejde med ZOO.

Det har været den vildeste oplevelse at få lov til gengive dyrene fra ZOO København med min streg. Jeg har været så heldig at få adgang til den dygtige Frank Rønsholts samling af fantastiske billed...

Læs mere
Det nye tegneværksted
nye lokaler

Det nye tegneværksted

Den 15. februar 2019 åbnede mit nye tegneværksted i Bredgade 6, Karup. Jeg har længe drømt om at få mine helt egne lokaler, hvor jeg kunne få mere lys og plads til arbejde. Og det har jeg nu. 100 m...

Læs mere